keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Tähän vois tottua

...blogin pitämiseen nimittäin. Nyt kun tässä on päästy vasta vauhtiin niin kurssi meinaakin loppua. Totta puhuen: en minä niiden viitteiden etsimiseen käytettävästä ajasta pidä, mutta kirjoittaminen on ihan kivaa :)

Olis hauska toitotella ajatuksiaan pari kertaa viikossa ja kuulla kannustavia kannanottoja. Nythän tilanne on vaan niin, että tuskin ketään kiinnostaa minun blogini "oikeassa elämässä". Mutta ensi viikon jälkeenhän se nähdään?

2 kommenttia:

  1. Samat tunnelmat täälläkin. Aluksi tuntui aika nihkeeltä koko blogi, mutta nyt oon melkein alkanut tykkäämään siihen kirjoittamisesta.

    VastaaPoista
  2. Haha, mulla on kehittynyt tämä homma aivan päin vastoin: alussa puhkuin intoa ja ideoita, mutta heti kun on tullut muita kiireitä, blogin pitäminen on alkanut tuntua hankalalta, ja mitä harvemmin sinne pääsee kirjoittamaan, sitä enemmän omatunto kolkuttaa tekemättömyydestä, ja näin koko homma alkaa tuntua rasitteelta.....

    Edelleenkin kaikkea purettavaa löytyisi vaikka kuinka paljon ja haluaisin keskustella, mutta jotenkin bloggaus ei taida olla mun foorumini; ainakaan kun siihen liittyy yhtään paineita. Täysin vapaamuotoisena, omaehtoisena juttuna se voisi kyllä toimiakin...

    Eipä sunkaan välttämättä tarvi sitten kurssin jälkeen niitä viitteitä niin hirveästi metsästää, voit tehdä sitä ihan omilla ehdoillasi! Mä varmaan jäisin kyllä lukijaksi edelleen. :)

    VastaaPoista