keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Nyt se alkaa

Nyt se sitten alkaa. Pitkään aikaan en ole käyttänyt aktiivisesti irc-galleriaa, irciä, meseä tai oikeastaan mitään muutakaan sosiaalista hittituotetta. Reilu kuukausi sitten "lankesin" kuitenkin facebookiin ja nyt jopa bloggaamaan. Jotkut ovat kuulemma päässeet tienaamaan pelkällä blogin pitämisellä. Se sopisi mulle oikeen mainiosti - istuisin kotona soitellen kitaraa ja välillä kirjoittasin ajatuksia laajalle fanipohjalle, joka runsailla lahjoituksillaan rahoittas mun elämän. Tai toinen vaihtoehto on, että voisin provosoivilla mielipiteilläni rakentaa laajaa fanijoukkoa.

Oikea syy blogin pitämiselle on kuitenkin se, että täydennän koulutustani opettajan pedagogisilla opinnoilla ja opinnoissa näyttää tällä hetkellä olevan kuuma juttu blogin pitäminen. Tämän vuoden aikana tulen käyttämään blogia ensisijaisesti koulutöiden takia, mutta ties vaikka vankka fanikunta alkaisi jossain vaiheessa rahoittaa elämääni ;)

3 kommenttia:

  1. Sait heti yhden lukijan, tästä se nousukausi alkaa! :D

    VastaaPoista
  2. Vielä ku sais pari lukijaa lisää ni vois lisätä sitten jo mainoksia sivulle ja sitte alkais kunnolla rikastua :)

    VastaaPoista
  3. Täällä toinenkin lukija ja kohtalotoveri, niin facebookin kuin blogailun suhteen ^_^ Onnea vaan rahoituksen kanssa :D

    VastaaPoista