maanantai 14. syyskuuta 2009

Blogin pitämisen sietämätön turhuus

Kaksi kurssiin liittyvää blogikirjoitusta takana, liian monta vielä edessä. Tähän mennessä en ainakaan ole innostunut koko blogista. Tuntuu, että blogi on joko unohdettujen mielipiteiden kaatopaikka tai sitten koko kansan kitinäfoorumi. Minun mielipiteilläni varustettu henkilö onnistuu varmaan pitämään jälkimmäistä. Minä kitisen näkemistäni epäkohdista ja sitten taistellaan siitä kuka on oikeassa. Voiko turhempaa olla?

Noh, kirjoitellaanpa ne loputkin alta pois. Raportoin teille, hyvät lukijani, blogin kirjoittamiseen liittyviä tunnelmiani aika ajoin. Tällä hetkellä tämä tuntuu kyllä maailman joutavimmalta puuhalta ja olen yhä vakuuttuneempi siitä, että maailma muuttuu minun ihannemaailmani suuntaan ennemmin teoin kuin sanoin. Noh, eipä vielä heitetä kirvestä kaivoon vaan kutitellaan vähän lukijoiden hermoja kärkkäillä mielipiteillä kurssin ajan.


Päivän muistolause:
Jaakobin kirje 1:22 "Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne."

Siinä onkin taas ondelle opettelemista moneks ajaks...

4 kommenttia:

  1. Eläs nyt, Onde, vaivu epätoivoon! Kyllähän blogiin kirjoittelee, jos on jotain sanottavaa. Sen sanottavan löytäminen vaan välillä tuntuu aika haastavalta...

    VastaaPoista
  2. Onde, kandee muistaa, että sulla on yks tentti ressattavana vähemmän, kun pidät blogia. Elä sie ota tätä liian vakavasti. kyllä se motivaatio taas jostain löytyy

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista. En siis tokikaan ole lopettelemassa, mutta tuo oli tuommonen henkilökohtasen turhautumisen ilmaisu :) Huomenna pitäs taas koittaa vääntää tänään annetusta tehtävästä jotain sanottavaa.

    VastaaPoista
  4. Ehtoota,
    Joo, mulla on kanssa vähintäänkin mahtava motivaatiopula tässä blogeiluharrastuksessa. Mutta kyllä tämä nyt aina yhden tentin voittaa, sanon.

    Eli ällös huoli, kyllä se pipo vielä löytyy.

    VastaaPoista