tiistai 6. lokakuuta 2009

Trokarit kuriin!

Tässä männä päivinä avauduin konserttien lipputrokareiden toiminnasta. Sanoin myös suivaantuneeni niin, että kysyin poliisin, huuto.netin ja verohallinnon verkkopalvelun kautta mahdollisia toimenpiteitä näitä retkuja kohtaan.

Huuto.netin vastauksen mukaan asia nousee esille toistuvasti aina isojen konserttien yhteydessä. Asiaa on tutkittu ja lailliseksi todettu.

Poliisi pitää asiaa verohallinnon heininä.

Verohallinnosta sanottiin, että palautetta voi jättää www.vero.fi -sivustolla olevan palautelomakkeen kautta. Sieltä juttu siirtyy asiaa tutkiville virkailijoille. Näin.

On eri asia trokata kuin myydä konserttilippu, joka jää käyttämättä yllättävän esteen vuoksi. Satunnaisesta lipunmyynnistä saa joku joskus voittoa ja joskus taas tulee takkiin. Järjestelmällinen lippujen kahminta voiton toivossa on kuitenkin syvältä. Lopetan avautumiseni tästä aiheesta. Toivottavasti muutama käräytetty veropakolainen saa trokarit järkiinsä.

2 kommenttia:

  1. Etkö saanu lippua U2:n keikalle? :(

    VastaaPoista
  2. Sain :) Mutta silti jurppii ku jonotusta edeltävänä iltana melkeen itku kurkussa luin kauhujuttuja turhista jonotuksista.

    Luin muuten U2-jonotuksenkin jälkeen avautumisia turhista jonotuksista ja lähes välittömästi huuto.netiin ilmaantuneista konserttilipuista. Harmittaa vaan yleisesti trokausilmiö. Tällä kertaa onneks on liput omassa kourassa <3

    VastaaPoista